GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Reha Gündüz Aksoy Anadolu Lisesi

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Yardım Faaliyeti

“2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla Reha gündüz Aksoy Anadolu lisesi olarak sınıflarımızda oluşturduğumuz kumbaralarımızla Gaziantep üniversitesi çocuk hastanesi bölümünde yataklı tedavi gören minik yavrularımıza doktor hemşire ve hastane öğretmenimizin belirttiği ihtiyaçlar doğrultusunda hediyeler alarak ziyarette bulunduk. Çocukların eğitim-öğretime devam ettikleri etkinlik ve öğrenme alanları olan sınıfı da ziyaret ederek tedavi görmekte olan minik kardeşlerimize okulumuz adına şifa temennilerinde bulunarak ziyaretimizi sonlandırdık. Bu projeye cep harçlıklarıyla katkı sağlayan ve emeği geçen her bir öğrencimize aldıkları sorumluk ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Yayın: 25.12.2023 - Güncelleme: 25.12.2023 18:46 - Görüntülenme: 104