GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Reha Gündüz Aksoy Anadolu Lisesi

MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ

MİSYON: Eğitimde verimliliği ve sürdürülebilirliğini artırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak her bireyin özel olduğunu hissettirmek ve sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak. Eğitim personelinin yeterliliklerini artıracak mesleki becerilerini geliştirmek, mesleki anlamda zamanı verimli kullanmak adına rehberlik etmek.

VİZYON: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim-öğretim faaliyetleri alanında standartlara uygun; teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek kendisiyle barışık, mutlu bireyler olarak hayata hazırlayan eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Yayın: 01.11.2021 - Güncelleme: 28.12.2023 23:03 - Görüntülenme: 547

Etiketler :