GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Reha Gündüz Aksoy Anadolu Lisesi

Mustafa SALUR - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Şanlıurfa´nın Birecik ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Birecik´te okudu. 1998 yılında İnönü üniversitesi Matematik bölümünde mezun oldu. Atatürk üniversitesinde İş Sağlığı ve Güvenliğini okudu. Yüksek lisansını Gaziantep Üniversitesinde İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine yaptı. Daha sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Öğrenim hayatını Gaziantep Üniversitesinde Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültresinde devam ediyor.

1998 Yılından beri Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli kurumlarında Matematik Öğretmeni, Müdür Yardımcısı, Kurucu Müdür ve Okul Müdürü kadrolarında görev yaptı. Halen Reha Gündüz Aksoy Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.